+385 91 1829305 – Croatia +36 70 2324120 – Hungary

zvijezda.danica76@gmail.com

Továbbra is vonzó ingatlanbefektetés Horvátországban


Horvátország egyre népszerűbb befektetési célpont: a tengerpart földrajzi közelsége, a folyamatosan bővülő autópálya-hálózat, az egyre jobb infrastruktúra, a rendezett belpolitikai viszonyok, , az uniós csatlakozás után kedveltebb befektetési célponttá teszi egyéb mediterrán országoknál. Három-négy év alatt csaknem megduplázódtak az árak a horvát ingatlanpiacon, ennek ellenére ugyan lassuló ütemben, de további emelkedés várható a következő években.

Az elmúlt években átrendeződés figyelhető meg az ingatlan vásárlásának motiváló erejét tekintve: korábban Horvátországhoz ill. a közeli tengerparthoz valamilyen módon kötődő személyek vásároltak, mára előtérbe került a befektetési cél.

Befektetési célpontból is megfontolandó a vásárlás: az árak növekedési dinamikája ugyan lassuló a háború utáni évekhez képest; mégis a turisták által kedvelt övezetekben egy apartman naponta 60 – 80 eurótól is kiadható (Horvátországban nagyjából 100 idegenforgalmi nappal lehet számolni).

2000 óta évről évre növekvő érdeklődés mutatkozik a magyar lakosság részéről a viszonylag alacsony fenntartási költségekkel jellemezhető horvát ingatlanok iránt. Idáig a külföldi – elsősorban a német és az osztrák – befektetők által már jóval korábban felfedezett, szinte teljesen beépített Isztria magasabb árakkal vezetett, de az autópálya kiépülésével a dalmát tengerpart is egyre vonzóbb – talán Zadartól délre ugyanolyan árban egy picit jobb fekvésű ingatlant lehet kapni, mint északabbra.

Related posts

🇹🇷APPARTAMENTI DI RECENTE COSTRUZIONE in vendita sulla Riviera Turca🇹🇷

Il rappresentante LOCALE della nostra azienda parla ungherese e turco a livello di madrelingua,...

Continue reading

🇹🇷NEUGEBAUTE WOHNUNGEN an der Türkischen Riviera zu verkaufen🇹🇷

Der LOKALE Vertreter unseres Unternehmens spricht Ungarisch und Türkisch auf muttersprachlichem...

Continue reading

🇹🇷NEWLY BUILT APARTMENTS for sale on the Turkish Riviera🇹🇷

The LOCAL representative of our company speaks Hungarian and Turkish at the native language level,...

Continue reading

Join The Discussion

This site is protected by wp-copyrightpro.com