+385 91 1829305 – Croatia +36 70 2324120 – Hungary

zvijezda.danica76@gmail.com

Ingatlan vásárlása Spanyolországban

Spanyolország már régóta kedvező feltételeket nyújt a spanyol ingatlanok iránti érdeklődő külföldieknek. Magánszemély vagy EU székhellyel rendelkező társaság (jogi személy) is vásárolhat spanyolországi ingatlant. A piac bővülését jelzi, hogy az üzletbe egyre több ingatlanügynökség kapcsolódik be és növekszik a kínálatban szereplő területek száma is.

Spanyolországi ingatlan vásárlás esetén, a spanyol jogszabályok és a hatályos adótörvények az irányadók. A spanyol ingatlan vásárlással kapcsolatos eljárás eltér a hazai szokásoktól. Szükség van a spanyol intézmények formális ingatlan vásárlási folyamat, valamint az adminisztratív követelmények betartására.

Az ingatlanközvetítő irodánk Costa Blanca térségében kínálja széleskörű szolgáltatásait mindazoknak, akik kedvelik a mediterrán életstílust és egy dél-spanyolországi tengerparti ingatlanra vágynak.

Új építésű és használt apartmanok, házrészek, különálló házak széles választéka elérhető áron! Elsősorban Alicante,Torrevieja és Campoamor közötti területen a tengerparton és kb. 10 km-es szárazföldi vonzáskörzetében (Ciudad Quesada, San Miguel de Salinas, Benijofar stb.) kínáljuk ingatlanjainkat, azonban új építésű ingatlanok esetében Alicante és La Manga közötti területre is kiterjed szolgáltatásunk.

A 2010-es évek elejétől kezdve mondhatjuk, hogy egészen a 2015-ös évig a spanyol ingatlanok árai csökkenő tendenciát mutattak, az elmúlt években pedig statisztikák mutatják , hogy beálltak egy viszonylag stagnáló árszintre. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen ez az ár már nem megfizethetetlen a vásárló, befektető számára sem! Az ingatlanpiaci elemzők egybehangzóan állítják, hogy most érdemes spanyol ingatlant vásárolni.

Először el kell döntenie, hogy milyen anyagi kondíciókkal tud belevágni a vásárlásba, illetve milyen célból szeretné megvásárolni az ingatlant.Kizárólag kiadás céljából, esetleg második otthonként, nyaralóként használná. Ezután történhet meg az Ön számára legkedvezőbb hely és ingatlan kiválasztása.
Személyes igényeinek feltérképezése után tanácsokkal,lehetőségekkel látjuk el, mely ingatlantípusok felelnének meg Önnek a legjobban, mely spanyol ingatlanok a legmegfelelőbbek. Tájékoztatjuk a spanyolországi lakáspiac trendjéről, az aktuális befektetési lehetőségekről. A vásárláshoz szükséges összes adminisztrációt,dokumentációkat elintézzük helyi partnereinkkel. Lakásfelügyeleti szolgáltatásunk igénybevételével egész évben nyugodt lehet, hogy lakása biztonságban van.

Related posts

Quinta da Ria Resort: Ahol a golf találkozik a valódi természettel

Quinta da Ria Resort: Ahol a golf találkozik a valódi természettel   A Quinta da Ria...

Continue reading

Hírességek és Influenszerek Marbellan: Hogyan Növelik a Város és az Ingatlanpiac Népszerűségét?

 Befolyásolók a Marbella luxusingatlanok szcénájában: Hálózati paradicsom és...

Continue reading

Stresszmentes Utazás: Miért válassza a Kutyapanziókat,  Kutyahoteleket?

*"Stresszmentes Utazás: Miért Válassza a Kutyapanziókat,  Kutyahoteleket?" Miért hagyjuk...

Continue reading

Join The Discussion

This site is protected by wp-copyrightpro.com