+385 91 1829305 – Croatia +36 70 2324120 – Hungary +43 664 6351888 – Austria

zvijezda.danica76@gmail.com

SLS Dubai Hotel & Residences

A belvárosban található ingatlan látványos, akadálymentes kilátást kínál a világ legmagasabb épülete, Burj Khalifa, valamint a Dubai Creek.

Két csodálatos végtelen medence található a 75 emeletes torony tetején, amely páratlan 360 fokos látványt nyújt, és így a medencék nemcsak a városban, hanem világszerte a legmagasabb szintűek.

Az SLS Dubai Hotel & Residences 254 szakszerűen kialakított szobából, 321 Hotel apartmanból, 371 márkás rezidenciából áll, és a régió egyik legmagasabb szállodája és rezidenciája lesz.

Az SLS Dubai a formatervezési ihletet a közönség „oriel” moduljáról meríti a század közepének klasszikus építészet jellegzetessége és sajátos aspektusa. A belvárosban található ingatlan látványos, akadálytalan kilátás nyílik a világ legmagasabb épületére, Burj Khalifa-ra, valamint Dubaira Patak. Két csodálatos végtelen medence található a 75 emeletes torony tetején összehasonlíthatatlan Dubai fokozatú, 360 fokos aspektusát kínálja a medencék készítéséhez nemcsak a városban, hanem világszerte a legmagasabb szintűek között is.

Az SLS ad otthont a rendkívüli élményeknek. Kulináris művészet, színházi belső terek, felforgató megjelenések és váratlan kényeztetések. A vezető fejlesztőkkel, építészekkel, tervezőkkel és szakácsokkal együtt az SLS előrejelzi, innoválja és alakítja a luxus életmód jövőjét.

Az SLS-t úgy fejlesztették ki, hogy zökkenőmentesen összefonja egymással az elismerő szolgáltatások és élmények varázslatos gyűjteményét; a luxus életmód holisztikus megközelítése, amelyet finoman kidolgoznak és létrehoznak annak biztosítása érdekében, hogy vendégeink soha nem akarnak, vagy soha nem kell távozniuk. Játszótér, ahol vacsorázhat, élhet, szerethet, játszhat és inspirálhat.

Az SLS álma kibővül és fejlődik, újraértelmezve a vezető tervezők, építészek sokféle együttesének kreatív vízióin keresztül.

(Forrás: www.slsdubai.com)

Related posts

Gigantikus jachtkikötő épül Dubajban

A Közel-Kelet és Észak-Afrika legnagyobb jachtkikötőjét és a világ legmagasabb...

Continue reading

Tippek és tanácsok ingatlanbefektetésekhez

  Bármilyen tanácsadás a világ ingatlanbefektetéseihez Szüksége van néhány...

Continue reading

Golf-ingatlan vásárlása okos döntés

  A golfhoz kapcsolódó üdülést kínáló utazási irodák két harmada a tavalyi...

Continue reading

Join The Discussion

This site is protected by wp-copyrightpro.com