+385 91 1829305 – Croatia +36 70 2324120 – Hungary +43 664 6351888 – Austria

zvijezda.danica76@gmail.com

Golf-ingatlan vásárlása okos döntés

 

A golfhoz kapcsolódó üdülést kínáló utazási irodák két harmada a tavalyi évben az érdeklődés növekedését jelezte. Az elmúlt évben ez csupán 38 százalék volt, a golfhoz kapcsolódó turizmus ismét a várt élénkülést hozta.

A felmérések szerint 35 ország 90 szakosodott utazási irodájának adatai alapján készült. Ebből kiderült, hogy a legnépszerűbb golf-úticélok továbbra is Spanyolország és Portugália, továbbá Nagy-Britannia, Írország, Törökország és Thaiföld. A felmérés szerint a legnagyobb “golf-turisták” közé tartoznak továbbra is az amerikaiak, kanadaiak, svédek, németek és az angolok. A jelentés és a statisztikak szerint a golfozók üdülésük alatt többet költenek, mint az hagyományos turisták. Az ingatlanügynökségek szerint ez azt mutatja, hogy a golf-turizmus stabil és megbízható, így az idei és jövő évben is további fellendülésre lehet számítani.

Spanyolország a golfozók számára továbbra is az egyik leggyakoribb úticél és Európában egyértelműen a legnépszerűbb. Azok, akik ingatlant golfpálya közelében kívánnak vásárolni, biztosra mehetnek. A kiváló háttér és a csodálatos környezet mellett nagy esélyük van az ingatlan további bérbeadására is. A kereslet ugyanis nagyon stabil.

Related posts

SLS Dubai Hotel & Residences

A belvárosban található ingatlan látványos, akadálymentes kilátást kínál a világ...

Continue reading

Gigantikus jachtkikötő épül Dubajban

A Közel-Kelet és Észak-Afrika legnagyobb jachtkikötőjét és a világ legmagasabb...

Continue reading

Tippek és tanácsok ingatlanbefektetésekhez

  Bármilyen tanácsadás a világ ingatlanbefektetéseihez Szüksége van néhány...

Continue reading

Join The Discussion

This site is protected by wp-copyrightpro.com