+385 91 1829305 – Croatia +36 70 2324120 – Hungary +43 664 6351888 – Austria

zvijezda.danica76@gmail.com

Rendkívüli befektetési lehetőségek az Egyesült Arab Emirátusok területén

 

A befektetők már nem csak a pénzügyi és tőkepiacok hagyományos befektetéseire koncentrálnak, hanem egyre inkább a külföldi ingatlanokra. A tőzsdei, gazdasági és befektetésekre szakosodott ingatlant befektetési és tanácsadói cégek felmérése alapján  a leendő befektetők főleg szabadidős célokra, valamint saját használat és további bérbeadás kombinációjára fókuszálnak.

A világkiállítás bejelentése óta az ingatlanvásárlások volumene megduplázódott az előző időszakhoz képest, egyre nagyobb az érdeklődés az ingatlanbefektetések iránt az EA-ba.  A megtérülés 5-8 százalékos, nagyjából 10-12 év alatt megtérül a befektetett pénz.  Egyre nagyobb a kereslet a bérelhető ingatlanokra is a folyamatos munkaerő-beáramlás miatt, gyakorlatilag  nincs elegendő  lakás, amit ki lehetne adni. A 2020-as expo miatt  ráadásul várhatóan közel 200 ezer  új munkahely jön létre.

  • Dubaj a luxus és a “legek” városa, virágzik a turizmus rohamosan fejlődik az ingatlanpiac, itt található a legnagyobb repülőtér, legmagasabb épület, stb.
  • Dubajban és Abu-Dzabiban hatalmas léptékű a gazdasági növekedés. Rendkívül erős a gazdaság, Abu- Dzabi a világ  egyik leggazdagabb városa, hatalmas a készpénzállományuk.
  • Virágzik az ingatlanpiac.
  • A 2008. január 1-jével életbe lépett törvény még jobban védi az ingatlan befektetőket. A 2008. novemberi törvények szerint a befektetések jó részére 100%-os állami garancia van.
  • Nincs se személyi jövedelemadó, se társasági adó, sem illetékek.

Amennyiben dubai ingatlanok után érdeklődne, hívjon bátran!

Related posts

Golf-ingatlan vásárlása okos döntés

  A golfhoz kapcsolódó üdülést kínáló utazási irodák két harmada a tavalyi...

Continue reading

ÜZLETI VÉLEMÉNYEK

Üzleti kilátások Indonéziában Sok ország úgy véli, hogy Indonéziában üzleti...

Continue reading

Továbbra is vonzó ingatlanbefektetés Horvátországban

Horvátország egyre népszerűbb befektetési célpont: a tengerpart földrajzi közelsége, a...

Continue reading

Join The Discussion

This site is protected by wp-copyrightpro.com