+385 91 1829305 – Croatia +36 70 2324120 – Hungary +43 664 6351888 – Austria

zvijezda.danica76@gmail.com

Rendkívüli befektetési lehetőségek az Egyesült Arab Emirátusok területén

 

A befektetők már nem csak a pénzügyi és tőkepiacok hagyományos befektetéseire koncentrálnak, hanem egyre inkább a külföldi ingatlanokra. A tőzsdei, gazdasági és befektetésekre szakosodott ingatlant befektetési és tanácsadói cégek felmérése alapján  a leendő befektetők főleg szabadidős célokra, valamint saját használat és további bérbeadás kombinációjára fókuszálnak.

A világkiállítás bejelentése óta az ingatlanvásárlások volumene megduplázódott az előző időszakhoz képest, egyre nagyobb az érdeklődés az ingatlanbefektetések iránt az EA-ba.  A megtérülés 5-8 százalékos, nagyjából 10-12 év alatt megtérül a befektetett pénz.  Egyre nagyobb a kereslet a bérelhető ingatlanokra is a folyamatos munkaerő-beáramlás miatt, gyakorlatilag  nincs elegendő  lakás, amit ki lehetne adni. A 2020-as expo miatt  ráadásul várhatóan közel 200 ezer  új munkahely jön létre.

  • Dubaj a luxus és a “legek” városa, virágzik a turizmus rohamosan fejlődik az ingatlanpiac, itt található a legnagyobb repülőtér, legmagasabb épület, stb.
  • Dubajban és Abu-Dzabiban hatalmas léptékű a gazdasági növekedés. Rendkívül erős a gazdaság, Abu- Dzabi a világ  egyik leggazdagabb városa, hatalmas a készpénzállományuk.
  • Virágzik az ingatlanpiac.
  • A 2008. január 1-jével életbe lépett törvény még jobban védi az ingatlan befektetőket. A 2008. novemberi törvények szerint a befektetések jó részére 100%-os állami garancia van.
  • Nincs se személyi jövedelemadó, se társasági adó, sem illetékek.

Amennyiben dubai ingatlanok után érdeklődne, hívjon bátran!

Related posts

ÜZLETI VÉLEMÉNYEK

Üzleti kilátások Indonéziában Sok ország úgy véli, hogy Indonéziában üzleti...

Continue reading

Továbbra is vonzó ingatlanbefektetés Horvátországban

Horvátország egyre népszerűbb befektetési célpont: a tengerpart földrajzi közelsége, a...

Continue reading

Egyre keresettebbek a luxus ingatlanokba történő befektetés

  Az egyre mélyülő gazdasági válság kapcsán sokan keresik pénzük biztonságos...

Continue reading

Join The Discussion

This site is protected by wp-copyrightpro.com